Solution crashes page

Jun 23, 2011 at 8:48 PM

I followed all the instructions and deployed the solution per your instructions, but it kills the page.  Can't open it via SharePoint Designer or the Web Parts Maintenance Page - [page.aspx]?contents=1

So - I tried to back it out on my dev environment, but no luck yet...

Here's the error I get in SharePoint Designer:

"soap:ServerServer was unable to process request. ---> A Web Part or Web Form Control on this Web Part Page cannot be displayed or imported because it is not registered as safe on this site. You may not be able to open this page in an HTML editor that is compatible with Microsoft Windows SharePoint Services, such as Microsoft Office SharePoint Designer. To fix this page, contact the site administrator to have the Web Part or Web Form Control configured as safe. You can also remove the Web Part or Web Form Control from the page by using the Web Parts Maintenance Page. If you have the necessary permissions, you can use this page to disable Web Parts temporarily or remove personal settings. For more information, contact your site administrator."

Did you register it as safe in the solution package?  If not, could you please advise me as to the manual information I can plug into the web.config just to test to see if this is indeed the issue?

Thanks!

Tom

Jun 23, 2011 at 9:08 PM

looks like it was registered.  I just examined my web.config and found this:

     <SafeControl Assembly="HitCounter, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=9f4da00116c38ec5" Namespace="HitCounter" TypeName="*" Safe="True" />

Tried it as this also:

     <SafeControl Assembly="HitCounter, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=9f4da00116c38ec5" Namespace="HitCounter" TypeName="HitCounter" Safe="True" />

 

But to no avail.  Any ideas as to my trouble now?  REALLY need to back this solution out...

 

Thanks all,

T